به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، حسین مذناب مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه 2 میلیون و 600 هزار ساختمان ناپایدار در کشور بار سنگینی را تشکیل می دهد، گفت: گفت: خوشبختانه دولت سیزدهم در این زمینه گام های بلندی برداشته و شاهد نوسازی بیش از 100 هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده بوده ایم.
وی تصریح کرد: ابتکار تشکیل و راه اندازی نواحی مرکزی بزرگترین کمک به دولت و شهرداری ها در زمینه نوسازی بافت های فرسوده شهری تلقی می شود و این رویکردی که شرکت نوسازی شهری ایران دنبال می کند قطعا دولت های آینده را مطالبه گرتر خواهد کرد.
وی افزود: خوشبختانه دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی ارتباط خوبی با واحد بازرسی در سایر نهادها به ویژه دستگاه اجرایی و قضایی دارد و از شهروندان تقاضا دارم در صورتی که در فرآیند بازسازی واحدهای خود با مشکلی مواجه شدند با ما تماس بگیرید.” تیم بازرسی وزارت راه و شهرسازی در حال پیگیری فوری این موارد است.
آئینی مدیرعامل شرکت نوسازی شهری ایران نیز دستگاه های اجرایی دخیل در این حوزه را عمدتا شهرداری، بانک ها، دستگاه های خدمات رسان و اداره ثبت اسناد ذکر کرد و گفت: این سوال از سوی شهروندان مطرح می شود که اگر کدام یک از این دستگاه ها و اگر به وظایف خود عمل نکنند و از فعال ، اختیارات قانونی خود در این زمینه خودداری کنند، چه وظیفه ای دارند؟
وی بیان کرد: پاسخ این است که شهروندان می توانند ابتدا با سامانه پیامکی شرکت نوسازی شهری ایران به شماره 30008612 و در مراحل بعدی به واحد بازرسی شهرداری، اداره کل بازرسی استان، اداره کل سازمان بازرسی مراجعه کنند. در کشور و در نهایت با دادستانی به آنها اجازه دهد.
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3105329