به گزارش خبرگزاری تسنیم ، پرویز رضازاده مشاور رئیس سازمان هواشناسی کشور در جلسه کارگروه پیش بینی فصلی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: کاهش پیش بینی پذیری پیوندها تنها به ایران محدود نمی شود، بلکه کاهش پیش بینی پذیری پیوندها تنها به ایران محدود نمی شود. چالش از سوی کشورهای پیشرو در زمینه هواشناسی است.
وی با بیان اینکه با نزدیک شدن به پاییز می توان رفتار لینک ها را با اطمینان بیشتری پیش بینی کرد، افزود: اکنون نمی توان گفت که شاهد پدیده لانینا خواهیم بود. اما آنچه واضح است این است که دوره انتقال از ال نینو به لانینیا در راه است و ENSO احتمالاً در پاییز در فاز خنثی قرار خواهد گرفت.
مشاور رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: «ANSO» یا نوسان جنوبی اقیانوس آرام یک چرخه جوی- جوی است که به دلیل تغییر دمای سطح آب در منطقه استوایی این اقیانوس رخ می دهد و دارای یک چرخه جوی- جوی است. تاثیر جهانی بر آب و هوای زمین
رضا زاده با بیان اینکه تغییرات شرایط آب و هوایی ENSO بر شرایط آب و هوایی ایران نیز تاثیر می گذارد، خاطرنشان کرد: ENSO در مراحل مختلف می تواند باعث افزایش یا کاهش دما و همچنین افزایش بارندگی در برخی مناطق و خشکسالی شود. یا کاهش بارندگی در برخی مناطق به برخی دیگر تبدیل می شود
وی گفت: بررسی نقشه های فشار غیرعادی جو در سطح 500 هکتوپاسکال در مناطق تاثیرگذار بر آب و هوای ایران نشان دهنده عادی شدن شرایط جوی و وجود امواج راسپی منظم تر از سال گذشته است که به معنای شرایط نسبتاً خوبی برای ایران است. .
مشاور رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: این وضعیت ما را به وضعیت بارندگی در فصول آینده خوش بین می کند. اما همانطور که گفته شد در تابستان نمی توان شرایط ماه ها و فصول آینده را به خوبی ارزیابی کرد.
رضا زاده در بخشی دیگر به تغییرات وزش بادهای موسمی در هندوستان اشاره کرد و گفت: شرایط موسمی امسال ممکن است ما را در ماندگاری بادهای موسمی دچار تردید کند و امسال از بارندگی های آن در جنوب بهره کافی نبریم. کشور.»
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3127134